Noutati

HACKED by unKn0wn H4CK3r

HACKED by unKn0wn H4CK3r
Citeste

zhao li Exhibition tents

zhao li Exhibition tents
Citeste

Vedeta SAB Spring Edition este Terry Grant, cel mai mare stunter din Europa si castigatorul a 23 de recorduri mondiale

Dupa sute de show-uri in toata lumea si 23 de recorduri mondiale, Terry Grant vine in Romania intr-un eveniment care te va tine cu sufletul la gura! In exclusivitate la SAB Spring Edition, pe 22 si 23 Aprilie, la Romexpo!
Citeste

Camioanele, autobuzele și autocarele Iveco dotate cu tehnologie HI-SCR

Iveco, cu tehnologia sa unică HI-SCR(Selective Catalytic Reduction), oferă un răspuns preocupării care ia amploare în cadrul companiilor care își desfășoară activitatea în medii periculoase, în ceea ce privește riscurile generate de temperaturile crescute ale regenerării active pe care le implică sistemele EGR(Exhaust Gas Recirculation).
Citeste

Renault Trucks își expune gama de vehicule pe gaz la SITL

În timpul Săptămânii Transportului Internațional și a Logisticii (SITL), desfășurată la Paris Nord Villepinte, în perioada 22-25 martie, Renault Trucks își va expune gama de vehicule comerciale propulsate cu gaz. mirosuri.
Citeste

Bandag introduce reșapatele premium BRR-UWB, pentru semiremorci mega

Producătorul mondial de reșapate premium Bandag anunță introducerea în Europa a unei reșapate low-profile pentru semiremorci mega: Bandag Rib Regional - Ultra Wide Base. Noua bandă de rulare promite o viață îndelungată a reșapatelor, economie de combustibil și siguranță.
Citeste

Porsche va mări bonusuri salariale, în ciuda problemelor grupului Volkswagen

Cei aproape 20.000 de angajați ai fabricilor Porsche din Stuttgart și Leipzig vor primi bonuri de până la 8.911 euro fiecare, față de 8.600 cât au primit în 2014, informează Reuters.
Citeste

Renault Trucks și Solvay, premiu pentru invovație în domeniul materialelor compozite

Inovația vizează crearea unui modul structural la nivelul părții frontale a unei cabine de camion. Acest modul este fabricat din material termoplastic compozit, ranforsat cu fibră de sticlă continuă.
Citeste

Noua gamă de anvelope de camioane de la Bridgestone

Bridgestone dezvăluie cea mai recentă gamă de anvelope On/Off care oferă performanță remarcabilă, durabilitate și un randament kilometric ridicat.
Citeste

Volvo Trucks lansează transmisia I-Shift, cu trepte de forță

Noile trepte de viteză adăugate la transmisia automată oferă o capacitate excepțională de pornire de pe loc pentru autocamioanele care transportă încărcături grele în condiții dificile.
Citeste